Populaire zwarte kleur Single-size Hot-melt Adheisve Tape

Populaire zwarte kleur Single-size Hot-melt Adheisve Tape

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd is een van de beste fabrikanten van kleurbanden, welkom om goedkope kleurenband uit onze fabriek te importeren. Snelle details Materiaal: BOPP Gebruik: afdichting met kartonnen kleefzijde: enkelzijdig Kleefstof: acryl Kleeftype: drukgevoelig Kenmerk: waterdicht ...

Praat nu

Productdetails
Vraag: Kunnen tape-samples gratis zijn?

A: De tape kan samples sturen, maar je moet de sample fee en koerierkosten betalen. U kunt ook een gratis monster aanvragen en de koerierkosten betalen.De etiketverpakking van de waarschuwingstape is over het algemeen cilindrisch en wat is het ontwerp en de productie van de bandfabrikant? hier komen we te weten:


Ten eerste worden de producten in een enkel product in de transportlijn gerangschikt en vervolgens de vorm door de afvoerinrichting, de individuele verpakking direct op de vorm; en het vaste aantal verpakkingen moet een pijplijn voor telapparatuur toevoegen om te bereiken. Omdat de vorm en buitendiameter van het product niet uniform zijn, is er een hoge vereiste voor de nauwkeurigheid van de omhullende etiketteermachine. Aan het voorste uiteinde van het hulsetiket wordt een etiketteerapparaat toegevoegd wanneer het handelsmerk van de ronde kaart moet worden geplaatst. Elektrothermische krimp wordt gebruikt vanwege de inherente aard van dergelijke producten.


Bovendien moet het synchrone terugwinapparaat worden gebruikt, zodat het terugwinnen stabieler zal zijn. Ik hoop dat iedereen de kennis van het ontwerp- en productieproces van de waarschuwingstape begrijpt.


Vraag: Wat is milieuvriendelijke tape?

A: Milieuvriendelijke tape is een tape die dik is en de omgeving niet vervuilt. Op dit moment is onze milieuvriendelijke tape alleen kraft-pa- pierband en worden er andere tapes ontwikkeld voor degradatie. 


Vraag: Kan de verpakkingstape het logo afdrukken?

A: De pp-riem kan het logo afdrukken. Het wordt aanbevolen om een kleur te gebruiken in twee kleuren. De huisdierband kan in kleur worden geselecteerd, maar het logo kan niet worden bedrukt omdat de band van het huisdier een glad oppervlak heeft.
Vraag: Kunnen riemen van huisdieren andere kleuren bedrukken?

A: De riem van het huisdier kan alle standaardkleuren afdrukken, zoals transparant, wit, groen, enz.

 Vraag: Wordt de pp-bandlengte berekend op lengte?

A: pp-bandjes zijn niet noodzakelijkerwijs te wijten aan materiële redenen, dus pp-bandjes zijn meestal gebaseerd op het gewicht.


We moeten de hoge-temperatuurband in de wholesale-tape begrijpen en deze gebruiken om ons kennis te laten maken met tape voor hoge temperaturen:

Hoge temperatuur tapes zijn bestand tegen hoge en lage temperaturen, corrosiebestendigheid, lage wrijving, slijtvastheid, vochtbestendigheid, hoge isolatie en antikleef eigenschappen. Het wordt voornamelijk gebruikt in de elektronica-industrie. Het wordt vaak gebruikt bij het schilderen, het bewerken van leer, maskeren van deklagen en het fixeren in elektronische onderdelen, printplaten en verwerking bij hoge temperatuur. Het wordt ook gebruikt als isolatie in textiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische, houtverwerking en andere afdelingen. Materialen op hoge temperatuur.

Bovendien bevatten tapesoorten van hoge temperatuur KAPTON-tape met hoge temperatuur, Teflon-tape voor hoge temperaturen, maskeringstape voor hoge temperaturen, PET-groen hogetemperatuurband en dubbelzijdig plakband met hoge temperatuur.


Een paar:Opp-tape Handafdichting Transperent Made by Order China Volgende:Opp Tape Supper Transparent Goede kwaliteit lage prijs

Onderzoek