Opp Tape Supper Transparent Goede kwaliteit lage prijs

Opp Tape Supper Transparent Goede kwaliteit lage prijs

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd is een van de beste fabrikanten van kleurbanden, welkom om goedkope kleurenband uit onze fabriek te importeren. Snelle details Materiaal: BOPP Gebruik: afdichting met kartonnen kleefzijde: enkelzijdig Kleefstof: acryl Kleeftype: drukgevoelig Kenmerk: waterdicht ...

Praat nu

ProductdetailsDe volgende aspecten moeten worden opgemerkt voor de selectie van tape:


Ten eerste, geur, als de smaak erg sterk is, is er een geur van zure geur, de retentie van deze tape is erg slecht, vooral bij lage temperaturen zal het afdichtmiddel dat in principe op de doos blijft kleven, des te sterker de smaak zijn De initiële kleverigheid van de hand is nog steeds erg plakkerig, maar al snel zal het rubberoppervlak opdrogen en zijn colloïditeit verliezen. Op dat moment zullen er scheuren op het oppervlak van de tape zijn, die te wijten zijn aan ongelijkmatige coating.


Ten tweede, kijk naar de helderheid van de film, de algemene inferieure tape zal donkerder zijn, de kans dat deze tape breekt is erg hoog, de kracht is slecht.

Ten derde is de dikte van de handgevoelfolie, de tape die harde film voelt, over het algemeen relatief klein en zal het werkelijke aantal meters worden verminderd als gevolg van de filmdikte. De geselecteerde film voor goede tape is relatief zacht en de film wordt met de hand uitgerekt.

Ten vierde, kijk naar de kleur, hoe transparanter het uiterlijk van de transparante tape, hoe minder de tape onzuiverheden, om de normale hechting van de tape te garanderen, de tape onder de 100 meter heeft een zekere transparantie om de papieren buis te zien. Selecteer de tape kan ook het oppervlak van de tape zien Of er onregelmatige witte vlekken zijn, het teken van onzuiverheden of lijmdroog niet met de hand kan worden afgeveegd, dit product heeft over het algemeen een geur.

5. Kijkend naar de papieren buis, is de tape die wordt gebruikt voor de dikke papieren buis over het algemeen voor misleidende consumptie. De productie van de tape wordt gestart vanuit het buitenland, dus de binnendiameter van de papieren buis van de tape is 7,6 cm uniform, maar de onderste tape is op de dikte van de papieren buis. Het is veel werk, en deze situatie is gerelateerd aan veel consumenten. Veel mensen denken dat hoe dikker de papieren buis, hoe groter de buitenste ring, hoe meer de tape wordt opgerold, dit soort cognitie is onwetenschappelijk.

Ten zesde, kijk naar de strakheid, de tape van het halffabrikaat naar het eindproduct wordt door de machine verwerkt om te strippen, er is een zekere spanning, de spanning is groot, de tape zal strak worden opgewonden, de tape moet worden opgerold netjes volgens de routine, dus er is geen gat in de tape en de mate van hechting van de lijm aan de lucht is klein, wat de houdbaarheid van de tape kan verlengen en de hechting van de tape kan maximaliseren. Bovendien, voor de inferieure tape, omdat het onzuiverheden bevat, is de lijm ongelijk en wordt opgerold. Er zijn geen problemen op het moment van het eindproduct, maar de tijd zal iets langer worden. De tape met de opening is een typische oprolprestatie, dus de beste manier om de twee banden te kiezen, is om het gewicht te voelen.

We staan erop dat de werking van het bedrijf, de kwaliteit van het product, de technologische innovatie en de servicevoordelen van de klant worden beheerd, zodat de klant tastbare voordelen behaalt.
Vraag: U gebruikt stretchfolie voor gebruik in de machine. Heeft u een machine die stretchfolie gebruikt?

Antwoord: Omdat de stretchfolie van de machine wordt gebruikt in combinatie met de stretchfolie, hebben we een eendaagse machineproductielijn ontwikkeld en hebben we een rekfoliemachine te koop.


 


Vraag: Wat is een mini-stretchfilm?

A: De mini-stretchfolie is relatief klein en aan één kant is er een verlengde kern voor eenvoudig gebruik. De vorm kan worden voorgesteld als grotere granaten. 


Vraag: Wat is het gebruik van tape?

A: Kan worden gebruikt voor afdichting, reclame, plakken, beschermen van producten, kronkelen, enz.

 
Vraag: Hoeveel tapes zijn er?

A: Over het algemeen is het 24 rollen / karton, 36 rollen / karton, 48 rollen / doos en 72 rollen / doos. De specifieke behoeften worden beoordeeld aan de hand van de specificaties van de tape.


Vraag: Welke soorten banden zijn er?

A: De tape kan worden onderverdeeld in transparante tape, afdruktape en kleurtape volgens de kleur; volgens de functie, kan het worden onderverdeeld in gewone tape, low-noise tape, geen bubble-tape, supertransparante tape enzovoort. 


Vraag: Hoe wordt de hoeveelheid tape minder getransporteerd?

A: De hoeveelheid tape is klein. We kiezen meestal voor koeriersdiensten (3-9 dagen) en u kunt ook de transportmethode kiezen die aan uw behoeften voldoet.


 Isolatie tape productieproces


Isolatietape verwijst naar de tape die wordt gebruikt door elektriciens om lekkage en isolatie te voorkomen.

Productieproces: gemaakt van polyvinylchloride film als basismateriaal, gecoat met drukgevoelige kleefstof van het rubbertype.

Geïsoleerde rubberen tape geproduceerd door de tapefabriek verwijst naar de tape gebruikt door elektriciens om lekkage en isolatie te voorkomen. Ook bekend als isolatietape, tape, bestaande uit een basisband en een drukgevoelige kleeflaag. De basisband is meestal gemaakt van katoenen doek, synthetische vezelstof en plastic folie. De rubberlaag is gemaakt van rubber en kleverigmakende hars en ander compoundeermiddel en heeft een goede kleefkracht en uitstekende isolatieprestaties. Isolatietape heeft een goede isolatie, drukweerstand, vlamvertraging, weersbestendigheid, enz. Het is geschikt voor draadaansluiting en bescherming tegen elektrische isolatie.

Isolerende tapes geproduceerd door de tapefabriek worden veel gebruikt in elektriciens zoals verband, verbindingen en isolatiezegels van draden die onder 380V worden gebruikt. Het productieproces kent twee methoden: de wrijfmethode en de coatingmethode.

Productieproces: gemaakt van polyvinylchloride film als substraat en gecoat met drukgevoelige kleefstof van het rubbertype.

Tijdens het gebruik van elektriciteit merkten mensen dat het oppervlak van de dwarsdoorsnede van het netsnoer een impact heeft op het veilige gebruik van elektrische apparatuur, maar vaak wordt er onvoldoende aandacht besteed aan het gewricht door de isolatietape die door de tapefabriek is geproduceerd. Tegenwoordig wordt het leggen van hoogspanningsleidingen steeds gecompliceerder en ze liggen allemaal onder de houten vloer, in de muur, in de scheidingswanden en in de natte ondergrond of in het water. Als de isolatietape onjuist wordt gebruikt, zal er een elektrische lekkage optreden, die de persoonlijke veiligheid in gevaar brengt. Daarom moeten we de isolatietape correct gebruiken. De voedingskabelconnector is onderverdeeld in "+" - woordverbinding, "-" woordverbindingsmethode en "T" woordverbindingsmethode. Het gewricht moet goed worden ingepakt, glad en braamvrij. Anders, voordat de draadkop wordt losgekoppeld, moet deze licht worden aangedrukt met een draadafsnijder, vervolgens rond de drukpoort worden gewonden en vervolgens naar links en rechts worden gedraaid, de draad wordt losgekoppeld aan de verbinding. Als de voeg zich op een droge plaats bevindt, wikkel dan eerst 2 lagen met isolerende zwarte tape, wikkel vervolgens 2 lagen plastic tape, rek dan ongeveer 200% met isolerende zelfklevende tape, wikkel 2 ~ 3 lagen en wikkel tenslotte 2 lagen plakband.

Omdat de plastic tape geproduceerd door de tape-fabriek direct veel nadelen heeft: de plastic tape is gemakkelijk misplaatst te zijn en lange tijd te worden geopend; wanneer de elektrische belasting zwaar is, wordt de verbinding verhit, is de plastic band gemakkelijk te smelten en te krimpen; de stroomconnector wordt in de aansluitdoos gedrukt en de verbinding heeft bramen. Als het gemakkelijk is om de plastic tape door te prikken, enzovoort.


Een paar:Populaire zwarte kleur Single-size Hot-melt Adheisve Tape Volgende:Plakband Waterlijm Bopp Bruin Fabrieksprijs Beste kwaliteit

Onderzoek