Bopp Film Tape Logo afgedrukt op hoge kwaliteit Cutomer

Bopp Film Tape Logo afgedrukt op hoge kwaliteit Cutomer

Shenzhen Chengxing verpakking & materiaal Co., Ltd is een van de beste kleur band fabrikanten, Welkom bij het importeren van goedkoop kleur band uit onze fabriek. Snelle Details materiaal: BOPP gebruik: karton afdichten met de klevende kant: enkelzijdig lijm: acryl zelfklevende Type: druk gevoelige functie: waterdicht...

Praat nu

Productdetails
Iedereen weet de band. Als je per ongeluk de verkeerde ding met de tape vasthouden, de band afgescheurd en zal er residu, dat lelijk en plakkerig, die is zeer lastig. Nu, Linyi Wanshun tape vertelt u hoe om schoon te maken deze residuen:

Wanneer er niet veel residuen, kan worden gewassen met water en vervolgens langzaam afgeschraapt met een klein mes.

Wanneer er meer residuen, gebruik een doek om te dompelen de alcohol (geen alcohol kan worden vervangen door wind olie), en langzaam veeg het. Nadat de viscositeit is verwijderd, langzaam Schraap het met een klein mes.

Bovendien is het moeilijk te elimineren van de coupletten, stickers, etc. die vasthouden aan de deur tijdens het Chinese Nieuwjaar. U kunt rubberen of kerosine te vegen de plakband, dan kopen van een blikje van transparante vernis, Verdun met banana olie en terug te keren naar het licht met een borstel.   Q: wat is de grondstof voor papier hoeken?

 

A: het papieren hoek materiaal is garen buis papier en vee karton en lijm. Gelieve worden verzekerd van volledige bescherming van het milieu.


 

    

 

V: wat moet u weten over de hoeken van het papier te krijgen van de prijs?

 

A: u moet weten uw lengte, breedte, hoogte, of u wilt afdrukken en sommige speciale vereisten.


 


V: hoe sla je de hoek van papier?

 

A: het is raadzaam om op te slaan in een droge en koele magazijn.

 Er zijn vele soorten banden, en er zijn vele soorten lijmen op het oppervlak. De prestaties en de kracht van verschillende merken banden zijn daarom verschillend, zodat de volgende factoren moeten worden beschouwd wanneer het kopen van tape.

De microporosity van de gewenste lijm:

Aangezien het zelfklevende optreden van de band optreedt, het vocht van de lijm op het oppervlak van de tape doordringt in de lijm na de lijm van de plakband en snel wordt gedroogd om het plakband een deel van de lijm.

De microporosity van het oppervlak van de gewenste lijm is daarom zeer belangrijk voor de selectie van het plakband. Als de eigenschap microporeuze van de lijm groot is, de vocht absorptie kracht van de lijm is groot, het plakband snel wordt gecondenseerd en het plakband met een langzamer condenserende snelheid wordt gebruikt. Of tape met meer lijm.

Tape oppervlak lijm:

In de fabrikant, is de tape bedekt met een kleeflaag op de onderste tape. Het is meestal volledig gedroogd en vervolgens opgerold tot een rol. Als het plakband te vochtig is, zal de band zelf strak samen vasthouden. Het is moeilijk te openen wanneer gebruikt, en sommigen helemaal niet bruikbaar. gebruik.


Een paar:Palletfilm / Krimpfolie Film Carton Gebruik High Proctect Volgende:Bopp Tape Custom Logo Gedrukt Transperent Verpakking

Onderzoek