Plakband Waterlijm Bopp Bruin Fabrieksprijs Beste kwaliteit

Plakband Waterlijm Bopp Bruin Fabrieksprijs Beste kwaliteit

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd is een van de beste PE vershoudfolie fabrikanten, welkom om goedkope PE vershoudfolie van onze fabriek importeren. Snelle details Materiaal: PE Type: rekfolie Gebruik: vershoudfolie Kenmerk: Vochtbestendig Hardheid: zacht Verwerkingstype: gieten Transparantie: ...

Praat nu

Productdetails


Volgens de materiële classificatie kan worden onderverdeeld in een verscheidenheid van, dus het gebruik van verschillende materialen van tape en methode zal anders zijn, de volgende schuim substraat dubbelzijdige tape, PET-substraat dubbelzijdige tape, geen substraat dubbelzijdige tape, niet-geweven De methode van het gebruik van de dubbelzijdige kleefstof van het substraat en de smeltlijm als referentie:

1. Foam substraat dubbelzijdige kleefstof is geschikt voor het verlijmen van airconditioners, kantoormeubilair en communicatieproducten. Het kan het schroefbevestigingsontwerp vervangen om de producten mooier te maken. Het heeft zachtheid, goede toepasbaarheid, goede aanvankelijke kleefkracht en goede hechting, goede oplosmiddelbestendigheid en UV-bestendigheid. De algemene dikte is ongeveer 0,4-1,0 MM, de korte-termijn temperatuurbestendigheid bereikt 130-150 ° C en de lange-termijn temperatuurbestendigheid bereikt 80-93 ° C. .

2. PET-substraat dubbelzijdig kleefmiddel heeft een goede temperatuurbestendigheid en een sterke schuifweerstand. Over het algemeen bereikt de lange-termijn temperatuurbestendigheid 100-125 ° C, de korte-termijn temperatuurbestendigheid bereikt 150-200 ° C, en de dikte is over het algemeen 0,048-0,2 MM. Verbinden van naamplaten, LCD's, decoraties en decoratieve onderdelen.

3. De niet-substraat dubbelzijdige kleefstof heeft uitstekend het verbinden van effect, kan het vallen van weggaan en heeft uitstekende waterdichte prestaties, goede verwerkingsprestaties en goede temperatuurweerstand. De kortetermijntemperatuur kan 204-230 ° C bereiken, en de langdurige temperatuurbestendigheid bereikt 120-145 ° C. De dikte is over het algemeen ongeveer 0,05-0,13 MM, wat geschikt is voor het verlijmen van naamplaatjes, panelen en decoratieve onderdelen.

4. Niet-geweven substraat dubbelzijdige kleefstof heeft goede viscositeit en verwerkbaarheid, over het algemeen kan de temperatuurweerstand op lange termijn 70-80 ° C bereiken, kan de korte termijntemperatuur 100-120 ° C bereiken, is de dikte over het algemeen ongeveer 0.08-0.15MM , geschikt voor typeplaatje, plastic fitting, automobiel, mobiele telefoon, elektrisch apparaat, spons, rubber, bewegwijzering, papierproducten, speelgoed en andere industrieën, assemblage van huishoudelijke apparaten en elektronische instrumenten, display lenzen.
Tapefabrikanten introduceren de kennis van bopp-afdichtband


Met de innovatie van technologie is de productieapparatuur van Bopp-verzegeling bijgewerkt. De producent van de bopp-afdichtband heeft veel professionals, technici en bekwame operators opgeleid. De technologie van de productie van bopp-sluitband is continu verbeterd en bijgewerkt. Het is meer en meer volwassen geworden. BOPP-afdichtingstape is niet-toxisch, smaakloos, milieuvriendelijk, licht van gewicht, lage kosten, etc. Het maakt het breed toepasbaar op verschillende afdichtverpakkingen, verlijmingen, vaste delen van objecten, enz. Het is een onmisbaar verpakkingsproduct voor industriële productie.

In de hevig concurrerende markt blijft ons bedrijf vooruitgaan en biedt klanten hoogwaardige en preferentiële producten, wat de waardering van veel klanten heeft gewonnen. Bopp-afdichtband kan worden gecoat met elke kleurtape volgens de eisen van de klant om aan de behoeften van meer gebruikers te voldoen. Ons bedrijf ontwikkelt en produceert hoofdzakelijk transparante tape, kleur afdichtingstape, afdichtingstape, bopp afdichtingstape, etc. Welkom klanten komen om te raadplegen en te kopen!

De ontwikkeling van de sealbandindustrie hangt nauw samen met de marktvraag naar tapeprestaties. Als u de toepassingsmogelijkheden van bopp-afdichtingstape wilt weten, of als u de brede markt van bopp-afdichtband wilt kennen, dan moeten we letten op de Bopp-dichtingsbandmarkt, het volgende is een korte introductie tot de markt van bopp-afdichtingstape band.

Wat is het marktperspectief van bopp-afdichtband? Met de ontwikkeling van de tijd wordt bopp-afdichtband veelvuldig gebruikt in kartonnen verpakkingen, onderdelenbevestiging, dagelijkse benodigdheden, scherpe objectbinding enzovoort. Een dergelijk uitgebreid gebruik heeft een brede markt voor bopp-afdichtband gecreëerd. Samenvattend is het marktperspectief van bopp-afdichtingstape erg breed en vele industrieën zijn er onafscheidelijk van. Volgens de huidige trend is het zeker een goed ontwikkelingsvooruitzicht.
Vraag: Kan ik mijn product aanpassen?

A: Wij kunnen het product volgens uw vereisten maken.


 Vraag: Hoe wordt mijn bestelling verzonden? Zullen mijn koffers op tijd aankomen?

A: over zee, door de lucht of door koeriers (UPS, FedEx, TNT) transittijd is afhankelijk van vrachttarieven. Vraag: Wat is de productietijd?

A: 15-25 dagen normaal, het hangt af van de hoeveelheid. Vertel ons alsjeblieft de datum die je wilt, we kunnen ons best doen om je tevreden te stellen.

 Vraag: Is het mogelijk om een monster te krijgen voordat de bestelling wordt geplaatst?

A: Ja, zeker, voor kwaliteits- en materiaalcontrole kunnen voorraadvoorbeelden zonder aangepast drukwerk vrij worden verstrekt op uw koeriersaccount. We sturen u graag gratis monsters toe.


 


Vraag: Hoe lang duurt het voor de productietijd van het monster?

A: 1 dag voor bestaande monsters. 5-7 dagen voor aangepaste monsters.

 Binnenlandse bopp tape industrie concurrentie op de markt is hevig

Op dit moment is de tape-industrie bezig prijzen te verlagen en op de markt te brengen, en de uitstroom van voordelen vormt een groot probleem bij de productie en exploitatie van ondernemingen.

In het licht van niet-standaard marktconcurrentie moet de tape-industrie zelfdiscipline-acties ondernemen. Het is noodzakelijk om de gecoördineerde managementrol van brancheverenigingen en de toezichthoudende rol van de afdeling kwaliteitscontrole van tapeproducten op de productkwaliteit volledig te spelen.

Voor de supervisie- en inspectieafdeling van tape kwaliteit:

In de eerste plaats is het noodzakelijk om met de vereniging samen te werken om kredietkwaliteitskredietactiviteiten goed te doen;

Ten tweede is het noodzakelijk om het contact met relevante afdelingen te versterken, regelmatige steekproeven op tapeproducten uit te voeren en te rapporteren over bemonsteringinspecties om inferieure producten te weerstaan;

Ten derde is het om door te gaan met het implementeren van het licentiestelsel voor productielicenties voor belangrijke tapeproducten en het kwaliteitscertificeringssysteem voor tapeproducten.

Voor de bandassociatie:

Ten eerste is het noodzakelijk om activiteiten voor de promotie van de industrie te organiseren om gebruikers de tape-industrie te laten begrijpen;

Ten tweede is het de bedoeling om kwaliteitsvolle kredietactiviteiten te organiseren om bedrijven met een goede kwaliteit en een goede reputatie op het gebied van tapeproducten te ondersteunen;

Ten derde, het is om activiteiten uit te voeren om beroemde merkproducten te cultiveren en de concurrentiepositie van de tape-industrie te verbeteren;

Ten vierde is het om goed werk af te leveren in de coördinatie van de onderneming en ondernemingen te begeleiden om zich niet bezig te houden met verliesbeheer en wanordelijke concurrentie.


Een paar:Opp Tape Supper Transparent Goede kwaliteit lage prijs Volgende:Verpakkingsfilm Aangepaste Kleurrijke Plastic Hete Verkoop

Onderzoek