Vochtbestendige stretchfolie

Vochtbestendige stretchfolie

Palletrekfilm Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd is een van de beste handmatige rekfoliefabrikanten, welkom om goedkope handmatige rekfolie uit onze fabriek te importeren. Snelle details Materiaal: LLDPE, 100% onbewerkte grondstof Type: Wrap Film Gebruik: verpakkingsfilm Kenmerk: ...

Praat nu

Productdetails

Materiaal: LLDPE, 100% onbewerkte grondstof

Type: Omloopfilm

Gebruik: verpakking Film

Eigenschap: Vochtbestendig, Vochtbestendig

Hardheid: zacht

Verwerkingstype: gieten

Transparantie: transparant

Plaats van herkomst: China (vasteland)

Merknaam: OEM

Modelnummer: B2

Merk: OEM

Toepasselijk Gebied: Logistiek; lndustrie, Machinery

Kern: papieren kern

Kerngrootte: 2 inch of 3 inch

HS-code: 3920109090

Certificaat: ISO SGS BV CTI

Kleur: transparant

Productnaam: China fabrieksfabrikant LLDPE wikkelfolie


Omschrijving

Stretch-wrapped film (ook bekend als wrap film) is gemaakt van geïmporteerd lineair polyethyleen met lage dichtheid (LLDPE). Het product is verdeeld in twee series: met de hand gewikkelde film en machinefolie. Het heeft de voordelen van goede trekeigenschappen, sterke intrekkracht, hoge transparantie en goede weerstand tegen perforaties. Of het nu wordt gebruikt voor collectieve verpakking van producten of palletverpakking van goederen, het kan zorgen voor vocht, stof, arbeid, efficiëntie en kostenbesparing. De film wordt veel gebruikt in bulkverpakking.

Stretchverpakking is de primaire methode voor het verenigen, bundelen en palletiseren van goederen. Geen enkel ander pakket biedt dezelfde voordelen tegen dezelfde kosten. Rekfolie is een eenvoudige en effectieve manier om palletladingen te beschermen en vuil en vocht te voorkomen.

Een paar:Stretchfilm met concurrerende prijs Volgende:Pallet rekfolie

Onderzoek