Mini-stretchfilm

Mini-stretchfilm

Mini LLDPE-stretchfolie is gemaakt met hoogwaardige LLDPE als basismateriaal en met toevoeging van hoogwaardige tackifiers. Het wordt verwarmd, geëxtrudeerd, gegoten en vervolgens gekoeld door gekoelde walsen. Het heeft een sterke taaiheid en een hoge elasticiteit.

Praat nu

Productdetails

Product Introductie

De Mini LLDPE rekfolie maakt gebruik van LLDPE van hoge kwaliteit als het substraat en voegt een kleverigmakend middel van hoge kwaliteit toe. Het wordt verwarmd, geëxtrudeerd, gegoten en vervolgens gekoeld door een koelwals. Het heeft een sterke taaiheid en een hoge elasticiteit. Het heeft de voordelen van taaiheid, hoge elasticiteit, scheurbestendigheid, hoge viscositeit, dunne dikte, koude weerstand, hittebestendigheid, drukbestendigheid, stofdicht, waterdicht, enkelzijdig hechten en dubbelzijdig hechten. Het wordt veel gebruikt in papier, logistiek, chemische, plastic grondstoffen, bouwmaterialen, voedsel, glas en ga zo maar door.


Voordeel:

Rekfolieverpakking is een van de belangrijkste methoden voor het integreren, bundelen en palletiseren van goederen. Rekfolie is een eenvoudige en effectieve manier om de palletlading te beschermen en vuil en vocht te voorkomen en is een belangrijke en effectieve manier.


Omdat de gestrekte film een hoge sterkte en hoge elasticiteit heeft, heeft deze een uitstekende lekbestendigheid en scheurbestendigheid. Het kan beschadiging van items als gevolg van omsnoeren voorkomen. Het heeft goede anti-losse, regendichte, stofdichte en anti-diefstal effecten. Het is geschikt voor iedereen. De vorm van de goederen kan de goederen goed geplaatst houden zonder te worden verknoeid, wat leidt tot transportproblemen.


Algemene productspecificaties:

Basismateriaal

LLDPE

Dikte

20mic

Specifiek gewicht

0.919gr / cm3

Polymeer

LLDPE

verlenging

300%

Filmbreedte

380mm

Rolllengte

300m

Kern lengte

76 mm of 50 mm

Kleur

wit, zwart (kleur kan op maat worden gemaakt)

Verpakking en capaciteit

Niet zeker, kan worden onderhandeld


Verzending en verpakking

Over alle aspecten van verzending en verpakking kan worden onderhandeld voordat kan worden besloten. Dit is ook om u een bevredigende service te bieden, want als we eenzijdig beslissen, is het niet respectvol voor u, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Neem contact met ons op in de navigatiebalk, als u handig bent, kunt u persoonlijk komen.Een paar:Jumbo Roll Stretch Film Volgende:Doorzichtige palletverpakkingsrekfilm

Onderzoek