Stretchfilm met concurrerende prijs

Stretchfilm met concurrerende prijs

Palletrekfilm Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd is een van de beste handmatige rekfoliefabrikanten, welkom om goedkope handmatige rekfolie uit onze fabriek te importeren. Snelle details Materiaal: LLDPE, 100% onbewerkte grondstof Type: Wrap Film Gebruik: verpakkingsfilm Kenmerk: ...

Praat nu

Productdetails

Omschrijving

De rekfolie is een soort superstrekkracht en intrekeigenschap van de film en het product wordt compact en vastgebundeld tot één eenheid. Door de stretchfolie kunnen de verspreide kleine stukjes een geheel worden, zodat het product zelfs in een slechte situatie verkeert. Nieuw verpakkingsmateriaal dat niet wordt beschadigd in het milieu.

4 belangrijke kenmerken van stretchfolie:

1. De gestrekte film heeft uitstekende zelfhechtende eigenschappen;

2. Stretchfilm heeft een goede flexibiliteit en rekbaarheid;

3. De uitgerekte film heeft een hoge slagvastheid en lekbestendigheid;

4. De uitgerekte film heeft een krimpende geheugenfunctie.


Toepassing

Rekfolie wordt voornamelijk gebruikt in logistiek transport, meestal weerspiegeld in het vervoer van kleine goederen, zoals alcohol, blikjes, farmaceutische verpakkingen en andere producten.

Rekfolie voor elektronische onderdelen, bouwmaterialen, rubber, lage baksteen, tegels, schroeven, behang, leer, glasvezel, niet-geweven stof, papierrol, draad, draad, slang, diverse onderdelen, meubels, instrumenten en verpakking van apparatuur.


voordelen

Het heeft een hoge flexibiliteit, is niet gemakkelijk te breken, heeft een sterke straalweerstand, een sterke slagvastheid, een sterke scheurweerstand en een sterke trekkracht, en kan de doosverpakking vervangen.

De krimpsnelheid is groot en het artikel kan strak worden ingepakt na warmtekrimp. Als de doorzichtige PE-zak (opening aan beide uiteinden van de zak) door warmte wordt gekrompen, kunnen de uiteinden van de opening het artikel optillen en zijn ze bestand tegen een gewicht van 15 kg voor eenvoudige bediening.

Een paar:PE rekfolie Volgende:Vochtbestendige stretchfolie

Onderzoek