Papier hoek beschermers leverancier

Papier hoek beschermers leverancier

Shenzhen Chengxing verpakking & materiaal Co., Ltd is een van de beste papieren hoek protector1 fabrikanten, Welkom bij het importeren van goedkoop papier hoek protector1 vanuit onze fabriek. Snelle Details materiaal: Papier Board, kartonnen Type: beschermer van de rand, de beschermer van de rand plaats van herkomst: Guangdong, China...

Productdetails

Productbeschrijving

Plaat hoekprofielen (papier hoeken) worden voornamelijk gebruikt voor verpakking en productbescherming. Het heeft de kenmerken van de lage prijs, licht van gewicht, stevigheid en bescherming van het milieu. Het wordt wijd gebruikt in metaal, hout producten, levensmiddelen, huishoudelijke apparaten en andere industrie├źn, en kan ook worden gebruikt voor het vervoer van high-tech product laden.


Productvoordelen

1. licht gewicht

Gecomprimeerd door multi-layer hoge kwaliteit kraftpapier, bescherming van goederen vanuit het niets, vervorming tijdens het vervoer. Zuinig, licht gewicht, handig, milieu.

2. stoer en film

Taai en film. Bescherming van goederen vanuit het niets, vervorming tijdens het vervoer.

3. automatische hechting

Gecomprimeerd door multi-layer hoge kwaliteit kraftpapier, u en L-vorm, kan licht van gewicht in plaats van houten verpakkingsmateriaal.


Toepassing van de verpakking

Huishoudelijke apparaten-verpakking

Deur en venster verpakking

Productie / voedsel verpakking

Meubels verpakking

Converteren van staal/metaal verpakking

Baksteen verpakking

Innerlijke doos verpakking

Lade verpakking

Display verpakking

Hout/triplex verpakking

Een paar:Paper Edge Proctector Eco-vriendelijke Semi-Wrapped Flexible Volgende:No

Onderzoek