Wat veroorzaakt de prijs van de verpakkingsriem?

- Sep 04, 2017-

Verpakkingen worden in veel verpakkingsindustrieën gebruikt. Veel mensen in de aankoop van een pakket met de tijd, zullen zich zorgen maken over de prijs van de verpakkingsriem. Linyi verpakt vandaag met fabrikanten om u te introduceren, verpakt met de prijs van welke factoren worden beïnvloed.

Verpakking riem type: Over het algemeen gebruiken we de verpakking riem is verdeeld in handmatige verpakking riem, semi-automatische verpakking riem en automatische verpakking riem met drie, die nodig hebben om de balenpers gebruiken om de klant te gebruiken om te bepalen wat voor soort verpakking riem. In het algemeen, handmatige verpakking en semi-automatische verpakkingsriem met een lagere prijs, volledig verpakt met een hogere prijs.

Specificaties verpakkingstape: veel tijd wanneer we kopen, zal de klant vragen wat de specificaties van de verpakkingsriem zijn, of gebaseerd zijn op aanbevelingen van de klant. Verschillende specificaties van de prijs zijn anders, de specificaties zullen duurder zijn dan de kleine duur.

Verpakking met grondstoffen: verpakkingsband in overeenstemming met de productie van grondstoffen zijn onderverdeeld in pure grondstoffen, gerecycleerde materialen en sandwich drie. Het gebruik van pure grondstoffen om de verpakkingsriemprijs te produceren zal zeker duurder zijn. Het gebruik van sandwich- en gerecycleerde materialen om de verpakkingsbandprijs te produceren is relatief goedkoop. Het belangrijkste is om de behoeften van klanten te zien, om de juiste verpakkingsriem te kiezen.

Ten slotte hebben enkele kleine factoren, zoals verpakking met de kleurvereisten, transparantie en sandwichvereisten van het prijsniveau, een zekere impact, daar is de prijs van verpakkingen met grondstoffen, wat een sleutel is om te bepalen welke verpakking een sleutel heeft rol. We zijn in de aankoop van de basis zal kiezen lage prijzen, kosteneffectief, in staat om ons het gebruik van de vraag te geven.

ShenZhen ChengXing Packing & Material Co, Ltd is opgericht in 2004, dat is een professionele leverancier van pekingsmateriaal, de integratie van R & D, productie en verkoop samen. We hebben bekende partners, zoals Anway, Wal-mart, Office Depot, Lenovo, enz. Onze belangrijkste producten zijn rekfolie, plakband, dubbelzijdige tape, pallets, verpakkingsriem, edge board protector, vershoudfolie enz. Neem contact op met ons als je hier een vraag of interesse in hebt. Bedankt.

Het beeld van de verpakkingsriem als balg:

PP-verpakkingsriem: 06.jpg PET-verpakkingsriem: 54.jpg54.jpg


Contact manieren:

Gmail: sale17cxpack@gmail.com

E-mail: sale17@cxpack.com

Anne Ling.


Een paar:wholesalepacking strap Gratis monster Volgende:SSS