Wat zijn de verpakkingsvormen van de omslag rekfolie?

- Aug 23, 2018-

De wond rekfolie bindt het product Compact en vastgezet in een eenheid door de superieure kracht wikkelen en intrekken van de eigenschap van de film, zodat de verspreide kleine stukjes geheel worden, en het product niet los of zelfs in een ongunstige scheiden milieu. Geen scherpe randen en kleverigheid om schade te voorkomen. Wond rekfolie is gemaakt van PVC als het basismateriaal in het beginstadium. Het ontwikkelde substraat wordt nu geformuleerd met LLDPE, metalloceen en tackifier.


De goede kwaliteit rekfolie heeft de kenmerken van hoge transparantie, hoge longitudinale rek, hoge dwarse scheur sterkte en goede punctie prestaties. Stretch rekfolie wordt veel gebruikt, voornamelijk in combinatie met pallets, om losgestorte goederen in plaats van de kleine recipiënten te verpakken. Omdat het kan een kostenbesparing van lading bulktransport en verpakking, wordt het wijd gebruikt in de chemische, farmaceutische, voeding, machines en andere productverpakking; op het gebied van warehousing en logistiek, buitenland ook de ingepakte rekfolie lade verpakking gebruiken voor driedimensionale opslag en het vervoer. , ruimtebesparing en bezetten van land.


Verpakt rekfolie verpakking:


1. manual verpakking van dit type van verpakking is zeer eenvoudig in een wrap film pakket. De film is gemonteerd op een rek of gehouden door een hand, gedraaid door een lade of geroteerd rond een lade. Hoofdzakelijk gebruikt voor gewone lade verpakking. Deze verpakking is traag.


2. de verpakking van kleine artikelen, die een nieuwe vorm van de verpakking van de film van de verpakking, die kan verminderen het materiaalverbruik en de opslagruimte van de lade. Deze vorm van de verpakking heeft een groot potentieel.


3. pallet Mechanische verpakking, die een breed scala van mechanische verpakking is, wordt gedraaid door de lade of de film draait rond de lade en de film ligt vast in de beugels tegenover omhoog en omlaag.


4. horizontale mechanische verpakking, in tegenstelling tot andere verpakking, wordt gedraaid door de film rond het artikel, geschikt voor lange lading verpakking, zoals tapijt, blad, vezelplaat, geprofileerd en zo verder.


5. de verpakking van de buis van de papier dit is een van de nieuwe toepassingen van de film van de verpakking, die is beter dan de onmiddellijke verpakking film pakket voor de oude papier buis verpakking.


6. verpakking van buizen en kabels, die een voorbeeld van de toepassing van de film van de omslag in een speciaal gebied is. De verpakking apparatuur is geïnstalleerd aan het eind van de productielijn en de volledig zelf uitrekkende film kan worden gebruikt in plaats van de band te binden het materiaal en het te beschermen. Daarom de uitgerekte film is wijd gebruikte en praktische, en het is nodig om uit te breiden van de productie van de gestrekte film.


Een paar:PE-rekfolie lengte en gewicht Volgende:Standaard voor het gebruik van gespannen film