Het verschil tussen PE-rekfolie en PVC-rekfolie

- Aug 06, 2018-

PE-stretchfolie is een transparante, elastische en zachte kunststoffolie. Het heeft uitstekende trekeigenschappen, dempingsweerstand, goede punctuur en scheurweerstand, dunne dikte en goede prestaties. De ingepakte objecten zijn mooi en kunnen worden geassembleerd, waterdicht, stofdicht, anti-scatter en anti-diefstal. Momenteel wordt het op de Chinese markt voornamelijk gebruikt in logistiek, machines en uitrusting, buitenlandse handel, elektronica en andere industrieën.

De PVC-rekfilm is uitstekend wat betreft de verstrengeling en stevigheid van het verpakte artikel en tegelijkertijd wordt het zelfklevend vermogen van de PVC-rekfilm bereikt door elektrostatische adsorptie. Eenvoudig te bedienen, lage krimptemperatuur, uitstekend krimpeffect, transparante glans, grote krimp, geschikt voor het verpakken van draad- en kabelvormige producten.

In feite is het verschil tussen hen niet groot. Het fundamentele verschil kan te wijten zijn aan het verschil in materialen. Relatief gesproken is het materiaal van PE rekfolie relatief beter. Het is voornamelijk gebaseerd op LLDPE. Het toevoegen van een hoogwaardige tackifier, die wordt verwarmd, geëxtrudeerd, gegoten en vervolgens gekoeld door een koelrol, is daarom beter dan het materiaal van de PVC-rekfolie.


Een paar:Rekken Film innovatieproces in de voorhoede Volgende:Hoe kan ik de kwaliteit van de gestrekte Film onderscheiden met rekfolie?