DE COMPLICATED JOURNEY VAN SCOTCH TAPE

- Jan 07, 2019-

Wat voor een gecompliceerde reis is er al gebeurd, de tape heeft het uiterlijk van ons normale gebruik?


Laten we vervolgens naar dit gedetailleerde detail en proces kijken. Laten we vervolgens de details en het proces samen leren.

1. Het hele proces van de productie van transparante tape is van de grondstof van plastic deeltjes naar de film blaasmachine, en geblazen in een plastic film, de breedte is over het algemeen ongeveer 1,3 meter. Volgens het gebruik van aangepaste tape, selecteer dan verschillende plastic deeltjes en voeg een aantal speciale additieven toe.

2. Nadat de film is geblazen, wordt de film op de coatingmachine aangebracht om lijm aan te brengen. In feite is dit proces voornamelijk gebaseerd op de viscositeit en het gebruik van de plakband om de lijm te selecteren. Na de coating is het een transparante tape. De grote filmfolie met een breedte van 0,96 m en een lengte van meerdere kilometers is niet gescheiden.

3, dan deze film is de behoefte aan grote volumes door een transparante plakband gewikkeld in een kleine opnieuw-winder roll, die kan worden uitgevoerd volgens de lengte van de terugspoelen we meestal gebruik transparante tape vereist.

4, Gebruik vervolgens de snijmachine om de breedte van de aangepaste tape te snijden die wordt gebruikt in de gebruikelijke tijd, zoals 45 mm breedte of een andere breedte. Het belangrijkste onderdeel van de productie van plakband is de geblazen film en coating. Het proces. Omdat deze twee processen eruit komen als halffabrikaten en het daaropvolgende terugspoelen. Het effect van scheuren op de tape is relatief klein.


Een paar:No Volgende:Tape twee punten om aandacht aan te schenken