Tapefabrikanten voor uw leven en gezond verstand

- Oct 19, 2018-

1, kunnen we gebruik maken van het type olieverfschilderij, dat wil zeggen, terpentijn om de plastic tape te verwijderen. Gebruik een papieren handdoek gedrenkt in een wasvloeistof om het gelijmde deel af te vegen om het te verwijderen. Het kan worden gekocht bij algemene kunstwinkels.

2, er is een oude manier om de nieuwe tape te gebruiken om de oude tape te plakken, de kristallen bol die we speelden toen we nog klein waren.

3, het gebruik van benzine en bananen water om de plakband te verwijderen kan ook worden gebruikt, maar wees voorzichtig bij het gebruik, benzine is een gevaarlijk ding.

4, het gebruik van verlopen huidverzorgingsproducten om de plakband te verwijderen is ook een goede manier.

5, zeep en een beetje mengsel van ammoniak en terpentijn kunnen ook de lijm van de transparante tape verwijderen.

6, letter natrium water, verfverdunner heeft ook het effect van het verwijderen van de lijm van de transparante tape.

7. Gebruik een elektrische ventilator om de lijm te blazen. Als de tape zacht is, kan de lijm worden afgeschraapt.

8, nagellak is ook een manier om de lijm van de transparante tape te verwijderen, vereist zorgvuldige, langzaam wissen.

9. Een kleine hoeveelheid lijm kan worden afgeveegd met een gum. Eerst zal het zwart worden en dan zal de lijm langzaam vallen.

10, windolie, wasmiddel, decontaminatiecrème, etc. hebben het effect van het verwijderen van de lijm van de transparante tape.

11. Als het stevig en handig is, kunt u het in water laten weken en daarna een beetje afwasmiddel aanbrengen. Na een tijdje kunt u ook de oude tandenborstel gebruiken om de lijm van de transparante tape af te borstelen.

12. Alcohol heeft ook het effect van het verwijderen van de lijm van de transparante tape. Veeg de plek af met lijm met een doek die is bevochtigd met alcohol.

13. De meest gebruikelijke methode is om een gum te gebruiken om de plakband te lijmen. In het begin zullen er echter donkere en donkere dingen zijn die vies en vuil aanvoelen, maar na een lange tijd zal de lijm langzaam vallen.


Een paar:Classificatie van Tape Volgende:Wat Is de reden voor de breuk van de band