Voorraad afdrukken afdichtingstape, afdrukken afdichtingstape

- Jul 25, 2019-

Doelmarkt, wereldwijd

Plaats van herkomst, Guangdong, China

Materiaal, BOPP

Milieubescherming, SGS

Certificering, ISO 14001: 2004 ISO 9001: 2008

Producthandleiding


De tape is gemaakt van polypropyleenfilm (BOPP) en verfijnd met superieure acryllijm op waterbasis.

Het product heeft een initiële hechting, afpelkracht, sterke hechting, geen verkleuring, geen aantasting en goede koudebestendigheid.

Anti-veroudert, niet-toxisch, geurloos, milieuvriendelijk, de producten voldoen aan de milieunormen van de nationale verpakkingsmaterialen van de EU.

Het product is geschikt voor sealen, verpakken, bundelen en bevestigen.

Afhankelijk van de behoeften van klanten kunnen we allerlei patronen of teksten in één kleur of in meerdere kleuren afdrukken. Het is een zelfpromotieweergave voor bedrijven, speciaal voor anti-namaak, duidelijke patronen, felle kleuren en nooit vervagen.

Het bedrijf belooft u snel gedetailleerde prijsomschrijvingen en productinformatie te geven; beloven om de door u gevraagde producten in korte tijd aan te passen.

De inkoop van het bedrijf door de fabriek, grote hoeveelheden inkoop van verschillende grondstoffen en andere maatregelen om de kosten van het bedrijf te verlagen en om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit en goedkoop, en effectief de voordelen van het schaaleffect van ons bedrijf rechtstreeks ten goede komen aan klanten.

De door het bedrijf verkochte producten worden allemaal gedeeltelijk betaald. Grotere of langdurige coöperatieve klanten kunnen genieten van meer betaalbare prijzen en VIP-achtige diensten.

De slogan van mijn bedrijf "Vanwege de focus, zo professioneel", zal ons bedrijf de inspanningen van al het personeel van het bedrijf blijven uitputten om kwaliteitsproducten voor u te produceren. Welkom, nieuwe en oude klanten bellen ons!


Product parameters

Substraat

Polypropyleenfilm (BOPP)

Kleur

transparant, geel, rood, blauw, groen, bruin, etc.

Breedte

12 mm 15 mm 18 mm 23 mm 35 mm 45 mm 48 mm 50 mm 55 mm


60 mm 70 mm 72 mm 75 mm

Lengte

30M-1000M

Dikte

0.038MM-0.073MM

verlenging

60%

Eerste hechting

24 #

Trekkracht

≥360N / 25MM

Peeling kracht

≥25N / 25MM

Kleverigheid

> 48H


Een paar:Afdichtingstape, ook bekend als BOPP-tape, verpakkingstape Volgende:Eigen magazijn werd opgericht in Los Angeles