Afdichtingstape, ook bekend als BOPP-tape, verpakkingstape

- Jul 04, 2019-

Afdichttape , ook bekend als BOPP-tape, verpakkingstape, enz., Is gebaseerd op BOPP biaxiaal georiënteerde polypropyleenfilm als substraat en vervolgens gelijkmatig bekleed met drukgevoelige zelfklevende emulsie door verhitting, waardoor het een lijmlaag van 8 micron m vormt-- --28 m, vormt een BOPP-tape-hoofdspoel. Het is een onmisbaar product in lichte industriebedrijven, bedrijven en particulieren. Er is geen perfecte standaard in de tape-industrie. Slechts één industriestandaard sealer gebruikt BOPP drukgevoelige plakband om de originele BOPP-film te behandelen met hoogspanningscorona. Het oppervlak van de originele film is ruw en vervolgens wordt de lijm erop gecoat. Eerst wordt de hoofdfilm van de tape gevormd en vervolgens wordt deze in kleine rollen met verschillende specificaties gesneden door een snijmachine. Dat is het dagelijkse gebruik van de lijm. Ja. Het hoofdbestanddeel van drukgevoelige kleefstofemulsie is butylester. Momenteel zijn er meer dan 1500 kleefstoffen producerende ondernemingen in China, met meer dan 3000 soorten kleefstoffen. Het is een van de snelstgroeiende industrieën op het gebied van de chemische industrie in China geworden.


Met de ontwikkeling van economie en wetenschap en technologie hebben synthetische kleefstoffen steeds meer aandacht getrokken en een veelbelovende industrie geworden. In China begon de grootschalige productie in 1958 toen BOPP halffabrikaten werden geopend. In de jaren tachtig bereikte de ontwikkeling van lijmen een hoogtepunt. De synthetische kleefstoffenindustrie in ontwikkelde landen is echter een sterk ontwikkeld stadium ingegaan. In de jaren negentig bedroeg de gemiddelde groei ongeveer 3% en de gemiddelde groei in China 19,5%. In 1998 bedroeg de wereldwijde verkoop van synthetische kleefstoffen ongeveer 25 miljard US dollar, waarvan de Verenigde Staten goed waren voor ongeveer 35% van de wereldwijde verkoop, West-Europa 25%, Japan 15% en China slechts 7%. De wereldwijde consumptiestructuur van synthetische kleefstoffen is 35% in de verpakkingsindustrie, 25% in de bouw, 20% in de houtverwerkende industrie, 10% in de automobieltransport en 10% in andere industrieën.


Een paar:Hoe de viscositeit van plakband te testen Volgende:Voorraad afdrukken afdichtingstape, afdrukken afdichtingstape