Tape onderhoud drukmethode

- Oct 22, 2018-

Afdrukken van tape fabrikanten vertelde ons dat wanneer het gebruik van tape, moet je sommige geschikte technieken meester. Bijvoorbeeld, als scheuren uit de band, moet het worden gepeld uit onder een hoek van ongeveer 90 graden. De kracht van de peeling is relatief klein. Het zal geen gemakkelijk schade aan de afdrukken tape.

 

Voor het onderhoud, kies een geschikte opslagomgeving, zorg ervoor dat u voorkomen dat de blootstelling aan de zon en het regenwater in de kamertemperatuur en droge omgeving, maar ook houden de opslagomgeving droog, dat de kamertemperatuur wordt best bewaard op 0 op ongeveer 40 graden, de viscositeit van de afdrukken tape zal niet ongeldig. Wanneer u wilt opbergen, moet wegblijven van sommige chemische storingen, zoals zuurstof bleekmiddel, weekmakers, enz., omdat deze agenten ernstig corrosief zijn. Deze factoren kunnen leiden tot verzachtende, genezen of zelfs verlies van de afdrukken tape onder invloed van de effecten op lange termijn. Sticky, enzovoort.


Een paar:Wat kan op Scotch Tape worden toegepast? Volgende:De kenmerken en het toepassingsgebied van katoen Dubbelzijdig plakband