PE-rekfolie lengte en gewicht

- Nov 12, 2018-

Het gewicht en de lengte van PE-rekfolie worden anders berekend. Het gewicht van elke rol is anders en het gewicht is anders. De formule voor berekening is hetzelfde, maar sommige eenheden moeten aandacht besteden aan de conversie. Soms, soms een decimale fout, zal het resultaat veel erger zijn, dus we moeten er speciale aandacht aan schenken, dan zullen we het kort uitleggen.

Het eerste belangrijke punt is dat de PE-strekfilm een vaste specifieke dichtheid heeft, zijn specifieke zwaartekracht is 0.925, en het soortelijk gewicht van PVC is 1.325, maar hun berekeningsformules zijn hetzelfde, en een ding dat ik wil benadrukken is de dikteomzetting, we horen klanten vaak zeggen dat ik een paar dikke films wil, deze draad wordt ook veel gebruikt in de filmindustrie, 1 draad = 0,01 mm = 10 micron.

Berekeningsformule: lengte * breedte * dikte (m * m * mm) * soortelijk gewicht = nettogewicht, nettogewicht + dobbelgewicht = brutogewicht.

Opmerking: conventionele PE-matrijzen zijn 0,3 kg, 0,5 kg, 1 kg, terwijl andere films doorgaans worden berekend op basis van het brutogewicht en het gewicht van de matrijzen ongeveer 10% van het totale gewicht is.

We kennen bijvoorbeeld de lengte, breedte en dikte ervan. Vervolgens kunnen we de bovenstaande formule gebruiken om nauwkeurig het gewicht van deze rol PE-stretchfolie te berekenen. Omgekeerd kan het kennen van de gewichtsbreedte en -dikte ook de lengte van een rol berekenen. Hieronder zullen we een praktisch voorbeeld geven.

1. PE-rekfolie met een breedte van 1 meter en een dikte van 2,5 filamenten. Het is vereist om 800 meter per rol en 1KG voor de kern te maken. Wat is het brutogewicht van deze rol?

Antwoord: 1 * 0,025 * 800 * 0,925 = 18,5 kg, 18,5 + 1 = 19,5 kg.

2. De film met een breedte van 50 cm en een dikte van 2 draden vereist een volume van 5 kg. Het gewicht van de matrijs is 0.6KG. Wat is de lengte van deze rol?

Antwoord: (5-0.6) /0.925/0.02/0.5=475.7 meter.

3. De film met een breedte van 7 cm, de dikte van 3 zijde, een volume van ongeveer 0,3 kg, vraag hoeveel meter een rol is?

Antwoord: (0.3-0.3 * 0.1) /1.325/0.03/0.07=97 meter.

Hoe de lengte van de PE-rekfolie te berekenen en hoe het gewicht te berekenen, hebben we al begrepen door de bovenstaande inleiding, we kunnen in principe het gewicht en de lengte berekenen met behulp van deze formule, maar verschillende omstandigheden moeten specifieke analyse en beoordeling zijn.


Een paar:Exclusief nieuws: Chengxing Packaging ontvangt grote bestellingen voor stretchfilms van Britse klanten Volgende:Factoren die de dikte van de uitgerekte film bepalen