Verpakkingshulp E-commerce verkopers maken een goed merk

- Apr 30, 2019-

Hoe helpt verpakking om verkopers van e-commerce een goed merk te maken ?


Meer en meer bedrijven willen online bedrijven bouwen om niet alleen hun aanwezigheid aan potentiële klanten aan te kondigen, maar ze ook rechtstreeks aan hen te verkopen. Via een internetverbinding kunnen kopers door de website van de leverancier bladeren, bekijken wat ze leuk vinden en het nu kopen. De items worden vervolgens veilig naar hen verzonden en ze kunnen het pakket binnen enkele uren of weken ontvangen, afhankelijk van hun afstand tot de verkoper.


Hoewel sommige leveranciers dit feit niet begrijpen, kan de manier waarop ze de koopwaar van hun klanten verpakken, enorm helpen bepalen of de ontvanger een bestelling bij hen plaatst. Sommige ogenschijnlijk onbeduidende zaken, zoals het gebruik van ondermaats verpakkingsmateriaal, kunnen kopers ertoe aanzetten uw voorkeursleverancierslijst een naam te geven. Dus hoe kun je het tegenovergestelde effect bereiken; gebruik je je verpakking om je merk te promoten?


Meteen hoeft u uw winstmarge niet op te offeren om onnodig duur verpakkingsmateriaal te kopen. Vergeet niet dat het doel eenvoudigweg is om uw merk te onderscheiden van uw concurrenten. Waarom zou u bijvoorbeeld geen gekleurde papieren handdoeken gebruiken die op uw merk rijmen om items te beschermen in plaats van gekleurde metalen schuimverpakkingen? Maar zelfs als u dit doet, moet u ervoor zorgen dat het product voldoende wordt beschermd en dat er weinig risico is dat het product aan de klant wordt afgeleverd. De sleutel is om functionaliteit te combineren met uniciteit.


U kunt ook overwegen om op maat gemaakte verpakkingen met een logo te maken. Dit geeft de koper de indruk dat je hem serieus behandelt en dat je een volwassen merk bent. Behandel dit pakket niet als een kostenpost en beschouw het als een investering als een belangrijk onderdeel van uw marketingbudget.


Een paar:Waarom tape op hoge temperatuur hoger dan de gewone tape Volgende:Wat is de belangrijkste technologie voor de productie van PVC-tapecoating?