Hoe Stretch Winding Film te maken

- Apr 30, 2019-

Rekwikkelingsfilm is een soort verpakkingsmethode die erg populair is in de wereld vanwege de vervormingsspanning die wordt veroorzaakt door een mechanisch rekapparaat of handmatig uitrekken van de film bij kamertemperatuur om de goederen strak in te pakken en transport en opslag te vergemakkelijken.

Goedkeuren geïmporteerde hars en geavanceerde flow diffractieve film extrusie productieproces.

Het heeft de kenmerken van goede trekeigenschappen, scheurweerstand, sterke penetratieresistentie, hoge transparantie, goede zelf-viscositeit en hoge terugtrekkingsnelheid, compacte verpakking, zal niet los zijn enzovoort.

Het kan wijd in chemische grondstoffen, chemische meststoffen, voedsel, mechanische en elektroproducten, lichte textielproducten en andere enige of palletverpakking en andere bindende verpakking worden gebruikt.

PE-wikkelfolie is een soort industriële filmproducten met een hoge treksterkte, hoge rek, goede zelfviscositeit, hoge transparantie enzovoort.

Voor handmatige liquidatie film, kan ook worden gebruikt voor het opwinden van film , kan op grote schaal worden gebruikt in de gecentraliseerde verpakking van allerlei soorten goederen.

PE-wikkelfolie is hoofdzakelijk gemaakt van verschillende soorten polyolefinehars gemengd en geëxtrudeerd, met perforatieweerstand, supersterkte en hoge prestaties, het wikkelen en verpakken van de goederen gestapeld op de steunplaat, zodat de verpakking stabieler en netter is, en een sterker waterdicht effect.

Het wordt veel gebruikt in de export van buitenlandse handel, papierproductie, hardware, plastic chemische industrie, bouwmaterialen, voedsel en medicijnen industrie.

PE-snij- en opwindfilm : deze is gemaakt van LLDPE van hoge kwaliteit als substraat, plus kleverigmaker van hoge kwaliteit, verwarmd, geëxtrudeerd, gegoten en vervolgens gekoeld met een koelwals.

Het gebruiksmodel heeft de voordelen van sterke taaiheid, hoge elasticiteit, scheurbestendigheid, hoge viscositeit, dunne dikte, koude weerstand, hittebestendigheid, drukweerstand, stofpreventie, waterdicht, eenzijdige hechting en dubbelzijdige hechting, enz., En kan materiaal, arbeid en in gebruikstijd besparen,

Het wordt veel gebruikt in de papierindustrie, logistiek, chemische industrie, plastic grondstoffen, bouwmaterialen, voedsel, glas en ga zo maar door

.

Een paar:No Volgende:Warmte verkorting filmproductieproces