Hoe kies je de juiste printtape voor jou?

- Jan 09, 2019-

Tegenwoordig kiezen de meeste fabrikanten ervoor om hun eigen druklint te gebruiken en hun eigen logo op de tape te zetten om hun eigen bedrijf te promoten. Bij het verpakken van de doos hebben ze verschillende banden nodig, zodat deze drukbanden een rol spelen in de verpakking van het product. Belangrijke rol, maar er zijn te veel soorten afdruktapes in het winkelcentrum. Hoe moeten we de afdruktape kiezen?

De kwaliteit van de printtape heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van de verpakking van het product, maar ook of de verpakking soepel kan worden verwerkt. Het afdrukken van tape als een in combinatie met de balenpers gebruikt verpakkingsmateriaal, met de continue verbetering van de functie van de balenpers en een breed scala aan toepassingen in het winkelcentrum, is ook aanzienlijk toegenomen. De goedkope verpakkingsriem in het winkelcentrum bevat veel gerecycleerde materialen. De bedrukte printtape gemaakt van gerecyclede materialen is 3-6 maal anders dan de verpakkingsriem verwerkt met dezelfde hoeveelheid zuiver materiaal, niet alleen het aantal meters is klein, maar de kwaliteit is onstabiel. . Volgens de verpakkingsmachine om de drukband te selecteren, heeft de halfautomatische balenpers een lage automatisering, is de kwaliteit van de drukband niet erg streng en is de automatische persmachine onbemand en zijn de kwaliteitseisen van de drukband hoog, zoals het tegenkomen van de verpakkingstape-specificatie. Niet standaard, het is heel eenvoudig om te zorgen dat de omsnoeringsmachine niet kan worden rondgestuurd, wat de verpakking soepel beïnvloedt.

De logosjabloon van de huidige afdruktape wordt vervaardigd door de fabrikant. Het sjabloon van de printtape is verdeeld in koperen plaat en offsetplaat. De functies van de twee sjablonen zijn verschillend. Tegenwoordig is de druk op het winkelcentrum verdeeld in twee typen. De koperen plaat is geschikt voor het afdrukken in grote hoeveelheden, in het algemeen 700-1000 rollen. De offset-drukplaat is ook een kleine batch-afdruk die nieuw in het winkelcentrum wordt geproduceerd. Het kan ook binnen 100 rollen worden afgedrukt. Omdat het echter een kleine batch is, zijn de machine en de handleiding beide duur in de productie, dus de prijs is hoger dan die van de koperen plaat. De kwaliteit van de twee is hoog. Ter vergelijking: de kwaliteit van de koperplaat is ook hoger. Dus hoe u nauwkeurig de afdruktape kiest, hangt af van de hoeveelheid tape die u gebruikt.

Het kiezen van de juiste drukband is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook geldbesparend.

http://www.packingmanufacturing.com/tape/

http://www.packingtapefactory.com/new/Types-Of-Adhesive-Tape.html
Een paar:De speciale kenmerken van transparante afdichtingstape en de voordelen ervan Volgende:De lintfabrikant heeft ons verteld waar de tape moet worden gepakt en moet meer opletten.