Warmte verkorting filmproductieproces

- May 07, 2019-

De krimpfolie is bijna overal te zien, met veel mensen die niet weten wat de krimpfolie is, hoe het eruit ziet, vandaag zal ik je vertellen wat de krimpfolie is, het productieproces van hittekrimpfilm.let's neem een kijkje!

De warmte-krimpbare film is een thermoplastische film die tijdens het productieproces wordt uitgerekt en georiënteerd en die tijdens gebruik wordt ingekort door warmte. Al in 1936 werd de thermische verkorting van de film gebruikt, en het eerste gebruik van rubberfilm om de verpakking van bederfelijk voedsel te verkorten.

De buitenste pakking van drankproduct is door warmte krimpbare film

Heat shortening film

Productieproces

Verkorting van de productie van de film maakt in het algemeen gebruik van extrusieblaasvormen of extrusiegieten om een dikke film te produceren, en vervolgens longitudinaal en transversaal strekken bij een hoge elastische temperatuur boven de verwekingstemperatuur en onder de smelttemperatuur, misschien alleen tussen de oriëntatie in uitgerekt in één richting en niet uitgerekt in de andere richting. De eerstgenoemde wordt een biaxiale uitrekbare bakvetfilm genoemd , en de laatste wordt een unidirectionele bakvetfilm genoemd. Indien gebruikt, worden de verpakte goederen omwikkeld met een kortstrijkkracht bij een temperatuur die hoger is dan of nabij de strektemperatuur.


Een paar:Hoe Stretch Winding Film te maken Volgende:Voordelen en operationele vereisten van het gebruik van schuimrubberen banden