Veelgestelde vragen over hot-melt dubbelzijdige tape

- May 05, 2019-

Hotmelt dubbelzijdige kleefstof kan enigszins officieel zijn, sterker nog, het is wat we vaak hotmelt dubbelzijdige tape noemen!

Vraag één: welke soorten hotmelt dubbelzijdige tape zijn beschikbaar? Er zijn veel soorten dubbelzijdige tape, er zijn twee hoofdtypen hotmelt dubbelzijdige tape, de eerste is het type hot-melt film, de tweede is hetzelfde materiaal als de hotmelt omentum, zoals zijdedraad verstrengeld en er is geen loslaatpapier.

Vraag 2: wat zijn de voordelen van hot-melt dubbelzijdige tape in materiaalcompounderen? In vergelijking met standaard dubbelzijdige tape heeft hotmelt dubbelzijdig plakband de kenmerken van langdurige hechting en goede waterbestendigheid, stoomweerstand, temperatuurbestendigheid, UV-bestendig, goede weersbestendigheid, sterke hechting, dubbelzijdige hechting , gemakkelijk te scheuren, schoon gebruik, enzovoort. Geschikt voor het verlijmen van veel handwerk of doe-het-zelfartikelen.

Vraag 3: hoe gebruik je hotmelt dubbelzijdig plakband? Hotmelt dubbelzijdige tape wordt verwarmd om het te laten smelten en vervolgens te gebruiken voor verlijming. Gebruik bijvoorbeeld hot-melt dubbelzijdige tape voor handwerk of diy, u kunt een strijkijzer gebruiken om het te verwarmen. Als het in grote hoeveelheden of in de fabriek wordt gebruikt, is er speciale apparatuur of productielijn.

Vraag 4: hoe kan ik hotmelt dubbelzijdige tape kopen? Hotmelt dubbelzijdige tape kan worden gesneden volgens de daadwerkelijke klantvereisten, naast de vereisten voor afmetingen, maar ook op de materiaalvereisten. Er zijn vier hoofdmaterialen van hotmelt dubbelzijdige tape, één is pa, pes, tpu, eva, waarin pa materiaal de reguliere markt bezet, de belangrijkste reden is dat de hot-melt dubbelzijdige tape gemaakt van pa heeft de best uitgebreide eigenschappen. Als u andere materialen nodig heeft, kunt u deze ook aanpassen. De belangrijkste keuze van hotmelt dubbelzijdige tape is het selecteren van de producteigenschappen volgens de producteigenschappen en de fabrikant biedt gedetailleerde composietoplossingen.


Een paar:No Volgende:Hoe te verwijderen van de ' Double-sided lijm?