Factoren die de dikte van de uitgerekte film bepalen

- Nov 12, 2018-

Rekfolie wordt veel gebruikt in de logistieke sector. Het wordt voornamelijk gebruikt om verschillende goederen te verpakken. Gezien de verpakkingskosten en prestatie-eisen, moet de dikte van de rekfolie zorgvuldig worden gewogen. Welke factoren bepalen de dikte van de rekfolie?

1. Afhankelijk van het volume van de eenheid of het oppervlak van de eenheid, mag het aantal micro-organismen worden bepaald. De methode is vooral geschikt voor de schimmelbestendige verpakking die erg gevoelig is voor micro-organismen, en de sleutel is om het type micro-organismen en de wet van reproductieve groei te bepalen.

2. Volgens de toegestane wateropname van het verpakte product of de toelaatbare ontwateringshoeveelheid van het product, is de methode hoofdzakelijk aangepast aan het vochtbestendige verpakkingsontwerp van het product en is de sleutel het berekenen van de vochtdoorlatendheidscoëfficiënt van het uitgerekte product. film.

3. Volgens de toegestane zuurstofabsorptie van het verpakte product is de methode hoofdzakelijk geschikt voor de verpakking van productbarrières die zeer gevoelig is voor zuurstof. De sleutel is om de zuurstofpermeabiliteitscoëfficiënt van de uitgerekte film te berekenen.

4. Volgens de toegestane hoeveelheid kooldioxide of zuurstofdoorlatendheid toegestaan door het product, is de methode hoofdzakelijk voor het pakket van de inflatieverzekering van het product, en het product met verklaarde activiteit heeft zuurstofverzekering nodig of behoudt levendige kleuren, en vereist hoge concentratie van koolstofdioxide om micro-organismen te remmen. De sleutel tot de groei en reproductie is om de zuurstofpermeabiliteitscoëfficiënt en de kooldioxidepermeabiliteitscoëfficiënt van de uitgerekte film te berekenen.

De bovenstaande factoren voor het bepalen van de dikte van de uitgerekte film worden hier gedeeld. De dikte van de uitgerekte film wordt hoofdzakelijk bepaald door het verpakkingsdoel en de houdbaarheid van het product, en vervolgens wordt de dikte bepaald op basis van de dikte van het materiaal en een ander verpakkingsdoel. De theoretische houdbaarheid van de verpakking om de rationaliteit van het ontwerp van de rekfolieverpakking te verifiëren.


Een paar:PE-rekfolie lengte en gewicht Volgende:Waarom verschijnt PE-strekfilm statisch?