Gefeliciteerd met de succesvolle afronding van de 2018 Annual Meeting of Chengxing Packaging!

- Jan 22, 2019-

19 januari 2019, Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd. De jaarlijkse vergadering van Chengxing Group in 2018 werd gehouden in Shenzhen Chengxing Group hoofdkantoor. Alle gezinsleden verzamelen zich om te spelen, eten, drinken, genieten, het glorieuze verleden te bekijken, het heden te bevatten en kijken uit naar een betere toekomst.

The hosts

Aan het begin van het feest hield mevrouw Xie Huanxu, general manager van Chengxing Group, een korte toespraak.

Mrs xie

Manager Xie bevestigde de prestaties van de verschillende teams in het bedrijf, prees opmerkelijke personen die uitstekende bijdragen hadden geleverd in hun werk en bekroond met de Outstanding Employee of the Year Award.

Best employee award

Na de officiële start van het diner, toonde iedereen in Chengxing hun sterke punten en bracht ons een prachtig audiovisueel feest.


Een gepassioneerd nummer, " the Boy ", startte het lentefestivalgala.


Mr. is singing

Gedurende deze periode, de komische sketch " een dorp zit vol met vergeetachtige mensen ", uitgevoerd door planten en bomen, maakte mensen aan het lachen.

scene 1

scene 2

scene 3

Een komische schets van het Ministerie van Buitenlandse Handel, " hoe is Huang baiwan ontstaan ?"

how did Huang million come into being?`

Het logistieke departement schets " Nieuws van het jaar ",

News of the year

Ministerie van Binnenlandse Zaken schetsverhaal " een man die tienduizend geld terug naar huis neemt voor het nieuwe jaar ".

a man who only have ten thousand yuan come back home for the new year

Liefdesliedje duet Vandaag " zul je met me trouwen " en andere programma's maken je ogen duizelingwekkend om te ontvangen. the song scene

Naast de voorstelling heeft het avondfeest ook een spannende loterijlink opgezet, rijke cadeaus en contante rode enveloppen, waardoor de scène kookt. First prizeSecond prize winnerThird prize winner

Eindelijk voerde Mr.Bai Dunjun, de voorzitter van de Chengxing Group, twee nummers uit, " Forget Love Water " en " Chinese mensen " en de jaarlijkse bijeenkomst zal tot een succesvol einde komen in de grootse en ambitieuze zang van het lentefestival 2018.

Mr. bai is singing

Sinds zijn oprichting heeft Chengxing Packaging Group 15 jaar van ups en downs meegemaakt.

2019 we zullen doorgaan met vooruitgaan, zeilen zetten, briljantie herstellen en verder gaan.

Een paar:No Volgende:Lantaarnfestival, Happy End Of Spring Festival