Wat is het verschil tussen textieltape en gewone tape

- Jan 22, 2019-

Ten eerste, de doek-gebaseerde tape is gebaseerd op de thermische composiet van polyethyleen en gaas vezels. Het is een plakband met hoge viscositeit met een hoge kleefkracht, een sterke afpelkracht, treksterkte, vetbestendigheid, verouderingsbestendigheid, temperatuurbestendigheid, waterbestendigheid en corrosiebestendigheid.

cloth tape

Ten tweede, het gebruik van textieltape


1, het is over het algemeen gebruikt voor het afdichten van kartonnen dozen, tapijt naaien, heavy-duty strapping, waterdichte verpakkingen en andere doeleinden.


2. Tot nu toe werd de textieltape veelvuldig gebruikt in de elektromechanische industrie van de auto-industrie en de papierindustrie, voornamelijk op plaatsen waar de waterdichtingsmaatregelen, zoals de cabine, de kast en de kast, beter zijn.


3. Het is gemakkelijk om te stansen in de stansindustrie.

 ordinary tape

Ten derde, het verschil tussen textieltape en gewone tape


1. Laten we eerst kijken naar het uiterlijk van de tape, de tape is gebaseerd op de gemakkelijk te scheuren doek en dan gecoat met de bijbehorende lijm aan de binnenkant. Het uiterlijk ziet er goed uit en de kleuren zijn verdeeld in vele typen. De gewone tape is anders. De gewone band waarnaar we verwijzen verwijst over het algemeen naar de transparante afdichtingstape. De tape is gemaakt van transparante film als het substraat en gelijkmatig gecoat met butylbutylacrylaat als de lijm aan de binnenkant. Band. Deze twee looks zien eruit alsof ze helemaal niet dezelfde tape zijn.


2. Ten tweede kunnen we begrijpen van hun hoofdgebruik. De belangrijkste functie van de textieltape is om de rol van de tentoonstelling te gebruiken om het tapijt aan te sluiten, evenals de buitenpijp, sommige verpakkingen enzovoort. De tape van gewone tape wordt voornamelijk gebruikt voor het afdichten en verpakken.


Een paar:De geschiedenis van plakband Volgende:Hoe tape op te slaan in verschillende seizoenen