Vreemde gebruik van Plastic voedsel Wrap

- Oct 19, 2017-

Plastic voedsel wrap is heel gebruikelijk, de prijs is niet te duur, maar het heeft vele toepassingen, het is een goedkope en goede grondstof. Ik zal het vreemde gebruik voor plastic voedsel wrap hier delen.


1. versheid behouden

Het eerste grote effect is vers, en plastic voedsel wrap kun groenten, vruchten, bloemen, etc. vers, supermarkt is ook heel gebruikelijk om te gebruiken met plastic omslag aan omslag de gesneden helft van de watermeloen, durian, kool, etc., het verse effect ervan is zeer belangrijk.

timg.jpg


2.Dust-proof

Zoals aangegeven in de afbeelding hieronder, het ook kan worden gebruikt om stof, zolang er dergelijke een laag van dunne plastic omslag, zowel duidelijk de dingen om te worden beschermd, maar ook gemakkelijk te schoon stof kunnen bekijken.


微信截图_20171019173357.png

3.OIl-proof

Meeste mensen haat de keuken vet, echt schoon te maken vooral lastig, en kan niet worden voorkomen, maar zo lang als het gebruik van plastic wrap, plaats van de omslag op de waaierkappen, keuken muur. Iedere keer in een tijdje afgescheurd en plak vervolgens het nieuwe plasticfolie.

微信截图_20171019175210.png


Chengxing verpakking & materiaal Co., Ltd is gespecialiseerd in verpakkingen voor 15 jaar met de klant, zoals Walmart, Office Depot, Daiso, Lenovo ect. Bent u interessant in pLastic voedsel wrap. Neem contact met ons op. Bedankt.

 

E-mail:sale6@cxpack.com

Whatsapp: +86 15992693272

Doris Huang


Een paar:Kan Plastic Wrap worden verwarmd in de magnetron Volgende:8 verrassende toepassingen voor Plastic Wrap