Papier hoek vervoer Cover voordelen

- Jun 12, 2018-

1, papieren bescherming hoek kan samen worden gebundeld zodat het totaalpakket meer stevig en sterk.

2. vaststelling van de goederen in de lade legt kan het product en de randen beschermen.

3, de papier-hoek beschermt en ondersteunt het product tijdens de behandeling.

4, kan worden afgestemd op de verschillende specificaties en vereisten van de klant. Het kan spelen een rol bij het versterken van de laden tijdens het vervoer van de goederen, om te voorkomen dat schade aan de hoeken van de randen tijdens de behandeling, de verpakking en het vervoer van de goederen. Het materiaal is gemaakt door het verlijmen van kartonnen laminaten, zodat het gerecycled en hergebruikt kan worden. En in de export container kan fumigatie-vrije en kostenbesparende op grote schaal gebruikt.

5, om een solide verpakking voor pallettransport: papier hoek een hoek bescherming op alle goederen in de lade kunt uitvoeren, wordt het gebruikt samen met de band, zodat de losse losse stukken van metalen materialen zoals het karton aan boord in een solide geheel voorkomt de lading instort. Een ander groot voordeel van papier hoek bescherming is dat het is zeer handig om uit te pakken, zolang je de Straps of tie-in film knippen.


Een paar:Begrijpen de noodzaak van beschermende hoeken en haar opmerkingen bij de installatie Volgende:Beschrijf in het kort de hardheid en afwijking rond de papierhoek