Hoge hoeveelheid transparante PE vastklampen Wrap producenten in Chengxing verpakking

- Oct 14, 2017-

PE cling film wordt vaak gebruikt in een klasse van verse plastic verpakkingsproducten, er zijn dat veel families zijn onlosmakelijk verbonden met hen. Magnetron voedsel verwarming zal worden gebruikt de koelkast voor het opslaan van voedsel zal ook ingezet worden, mensen lijken te voelen dat er veilig en betrouwbaar voedsel. Cling film is een onderdeel geworden van het leven van mensen.


.cling film dispenser.JPG


PE cling film is veilig voor het menselijk lichaam, maar nu de markt is onderverdeeld in twee categorieën voor plastic wrap, een is een gewone cling film, geschikt voor verse koelkast; een kan is een magnetron plastic wrap, kan worden gebruikt voor verse koelkast, ook gebruikte magnetron. Na een soort van plastic omslag in de warmte vastklampen niet-toxisch en zo veel beter dan gewone film.


PE cling film wrapping .JPG


PE cling film is een belangrijke functie: PE cling film gebruik een breed scala van PE plastic wrap kan worden bekleed met vet voedsel, terwijl de plasticfolie PE kan ook worden verwarmd in de magnetron, de temperatuur niet hoger is dan 110 graden Celsius.

Hoe vindt u de veilige en goedkope PE cling film. Pas hier!

Shenzhen ChengXing verpakking & materiaal Co., Ltd wordt opgericht in 2004. We hebben bekende partners, zoals Anway, Wal-mart, Office Depot, Lenovo enz. Onze belangrijkste producten zijn rekfolie, cling film, film, verpakking gordel, plakband, bedrukte tape, hoekbescherming, pallets enz krimpen. Neem contact op met ons bent u in nood of belangstelling voor dit. Bedankt.

Neem contact op met manieren:

Email:sale17@cxpack.com

WhatsApp: +8615220392995

Anne


Een paar:7 onverwachte toepassingen voor Plastic Wrap Volgende:Slimme toepassingen voor vastklampen