Slimme toepassingen voor vastklampen

- Sep 06, 2017-

Houd bloemen fris

Als u bloemen naar een vriend of familielid brengt, kunt u ze fris houden door de stengels in een stuk vochtige handdoek te wikkelen en vervolgens in de kleefband te vouwen om vocht te vallen.

Decork wijn

Als u een fles wijn heeft die gecorkerd is, kunt u de stukken gemakkelijk verwijderen met deze geniale truc. Giet de wijn in een kruik. Bolletje een kleefband vast, doe erin en roer. De stukjes kurk worden in de kleeffilm gevangen, waardoor je wijn weer drinkbaar kan worden.

Bescherm toiletten en radiatoren

Als u een kamer met radiatoren of een badkamer schildert waar u de wastafel of het toilet niet kunt verplaatsen, beschermt u deze snel en gemakkelijk door in plaats van in de film te plakken.

Houd bananen fris

Met deze eenvoudige truc kunt u langer een banaan bananen nog langer houden: bedek de stengels in plastic wrap. Het kan helpen om hun leven te verlengen door enkele dagen.

Stop een penseel uit het drogen

Als u een huisdierproject wilt schilderen of opneemt, kunt u het probleem van wasborstels en verfrollen besparen als de dag eraan is gedaan door ze in plastic wrap in te vullen. De volgende dag zijn ze nog steeds nat en klaar om direct weer te gebruiken.

Bewaar een ontwerp

Cling film biedt een simpele, tijdelijke en goedkope oplossing voor enkelvoudige ramen om het ontwerp uit te houden. Dek het raam eenvoudig en sluit dan gordijnen of jaloezieën aan. _MG_3062.jpg

Vermijd dat vloeistoffen morsen

Als je je koffer ooit hebt geopend om je shampoo of lichaamswas te vinden, is alles overal geopend, dan is deze truc voor jou. Verwijder het deksel van vloeistoffen die u op vakantie verpakt en wikkel met een vel plastic wrap. Vervang en sluit het deksel en doe het voor extra bescherming tegen morsen.


Een paar:Hoge hoeveelheid transparante PE vastklampen Wrap producenten in Chengxing verpakking Volgende:Het verschil tussen PVC en PE film