Classificatie van plastic folie

- Jan 17, 2019-

Nu, is het vastklampen van wrap gepopulariseerd in duizenden huishoudens. Het heeft veel problemen voor ons leven opgelost en veel gemak gebracht. Dus hoeveel weet je van de samenstelling van plasticfolie, wat voor soort film is er en wat is plasticfolie milieuvriendelijker? , Laten we samen een kijkje nemen.

De eerste omslag is polyethyleenfilm , aangeduid als PE, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor voedselverpakking.

Het tweede type is polyvinylchloride (pvc-film), aangeduid als PVC. De plastic verpakking van dit materiaal bevat kankerverwekkende stoffen en is schadelijk voor het menselijk lichaam. Gewone plastic zakken zijn meestal gemaakt van polyvinylchloride als grondstof.


Het derde type is polyvinylideenchloride, aangeduid als PVDC, dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het verpakken van gekookt voedsel, ham en andere producten. Het kan worden gebruikt voor het bewaren van koelkasten of magnetrons; het is veel beter dan gewone plasticfolie wat betreft hittebestendigheid en niet-toxiciteit.


Een paar:Biologisch afbreekbare plastic verpakking voor voedsel Volgende:Kan Plastic Wrap worden verwarmd in de magnetron