Let op de grondstoffen van de papierhoek

- Jun 12, 2018-

Papieren hoeken zijn gemaakt van pvc-materiaal, maar de geproduceerde grondstoffen zijn niet hetzelfde. Net als mijn fabriek is de keuze van pvc poeder additief extrusie ponsen, sommige andere fabrikanten niet, om de kosten te verminderen worden ze gebruikt om pvc schroot van sommige fabrikanten te kopen om andere additieven toe te voegen om te produceren, dat wil zeggen ze kozen gerecycleerde materialen.

De hoeken van papier geproduceerd met nieuwe materialen kunnen soms worden veroorzaakt door het feit dat de toegevoegde hoeveelheid glansmiddelen niet zo wit is, maar over het algemeen zijn de producten relatief transparant en bevatten ze geen andere gevaarlijke onzuiverheden. De hoeken hebben onzuiverheden, die door een insider kunnen worden gezien. Voor sommige producten bieden sommige u een zeer lage prijs, kijk niet alleen naar de prijs. De prijs van de nieuwe materiaalkosten wordt bepaald door het gebruik van oude materialen. Het is noodzakelijk om te weten dat de productie van oude pvc-materialen niet goed is geïntegreerd met additieven. De kwaliteit van de geproduceerde producten is slecht, en het gebruik van de oude producten veroorzaakt weerstand tegen constructie en beïnvloedt de bouwvoortgang.

De donkere hoorns in de hoeken van het thermische isolatiedocument verwijzen naar de posities van de binnenhoeken (muren, cilinders en deuropeningen) en gebruiken een 1: 2 cementmortel om een onderhoudsstructuur te vormen vergelijkbaar met een hoekstaal. hoek.

De donkere hoek is over het algemeen niet zo hard als mortel, dus verhoog het aandeel cement met 1: 2 cementmortel. Elke zijde is ongeveer 50 mm breed en kan worden gemaakt in een driehoek. De hoogte van de beveiligingshoek ligt 2000 mm boven de grond. De methode voor hoekbescherming voor binnenwand-, cilinder- en deuropeningen moet voldoen aan de ontwerpvereisten. Wanneer het ontwerp niet vereist is, moet een cementmortel van 1: 2 als een donkere hoek worden gebruikt, waarvan de hoogte niet minder dan 2 m mag zijn en de breedte van elke zijde niet minder dan 50 mm mag zijn.


Een paar:Wat is een superieure papierbeschermingshoek? Volgende:Hoe papierhoeken goed te gebruiken om de goederen te beschermen