Plakband verwijdering methode

- Jun 14, 2018-

Als we plakband gebruiken, komt dat omdat de tape kan kleven vanwege de hechting op het oppervlak, maar soms moeten we de lijm na gebruik verwijderen. Wat moeten we doen?

Als u de lijm wilt verwijderen die is achtergebleven na het aanbrengen van de kleefband, kunt u eerst een zachte doek en dergelijke gebruiken om voldoende alcohol van 95% te nemen, de kleef voorzichtig af te vegen, de sticker gemakkelijk te verzachten en alcohol te verwijderen algemeen Er is geen schade aan de plastic onderdelen of het oppervlak van de verf. Vervolgens kunt u ook wat windolie aanbrengen op de overgebleven tekens, deze wissen en ze vergelijken. Het is ook mogelijk om de tape met een mes af te schrapen en vervolgens af te vegen met petroleum spirit. Nadat het glas van de tape is geveegd, wordt het afgeveegd met terpentine.

Volgens de bovenstaande methode kunnen de kleefstofresten na het gebruik van de kleefband effectief worden verwijderd, kunnen de zorgen van de kleefbandtoepassing worden opgelost en kunnen de gebruikersvrienden het met meer vertrouwen gebruiken.


Een paar:Redelijke opslag en toepassing van tape Volgende:Wat veroorzaakt de veroudering van de tape