Hoge kwaliteit Cling Wrap leverancier

Hoge kwaliteit Cling Wrap leverancier

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd is een van de beste producenten van pvc-folie, welkom om goedkope pvc-folie van onze fabriek te importeren. Snelle details Materiaal: LLDPE Type: Stretch Film Gebruik: Verpakkingsfilm Feature: Vochtbestendig Hardheid: Soft Processing Type: Casting ...

Praat nu

Productdetails

Productnaam: Vershoud film

Merk: Chenxing

Materiaal: PE / PVC

Specificatie: 300mm * 10mic * 0.083kg * 0.1kg

Lengte: 30M

GW: 0.183kg

NW: 0.083kg


Omschrijving

Kan worden gebruikt in magnetrons en koelkasten: het smelt niet of scheurt niet bij extreme temperaturen. Het ingevroren ingevroren voedsel kan onmiddellijk worden ontdooid of opnieuw worden verwarmd in een magnetron.

Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te gebruiken: afdichting van elk oppervlak, inclusief platen, glas of keramiek. Door de massastijfheid van de folie is het eenvoudig om elk voedselreservoir uit te rekken en af te sluiten.

Vershoudproducten hydraterend: het pakket heeft een goede overdrachtssnelheid voor gas en waterdamp, waardoor het ademhalen van fruit en groenten kan vertragen om uitdroging te voorkomen.

Houd het vers, houd de smaak van vers voedsel en fungeer als een tweede laag huidbarrière om de houdbaarheid van vers voedsel te verlengen. Houd het vocht in het voedsel terwijl u een frisse smaak en kleur behoudt.

Verbeterde weergave: vertoont een hoge transparantie en een glanzend uiterlijk. Dit helpt om de visuele presentatie van het eten te verbeteren, waardoor het eten er frisser uitziet en de best uitziende producten zorgt.

Rendabel: met behulp van geavanceerde productietechnologie en hoogwaardige grondstoffen van over de hele wereld is het een dunne en duurzame film die uiterst kosteneffectief is in vergelijking met andere toonaangevende fabrikanten.

Een paar:Helder Tape Volgende:Papier hoek beschermers leverancier

Onderzoek