PE Cling Wrap Leverancier

PE Cling Wrap Leverancier

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd is een van de beste PE vershoudfolie fabrikanten, welkom om goedkope PE vershoudfolie van onze fabriek importeren. Snelle details Materiaal: PE Type: rekfolie Gebruik: vershoudfolie Kenmerk: Vochtbestendig Hardheid: zacht Verwerkingstype: gieten Transparantie: ...

Productdetails

Producthandleiding:

Conserverende PE-folie voldoet aan de hygiënische normen voor voedsel, containers en verpakkingen.

Materiële kenmerken:

1. Hygiëneveiligheid: Conserverende PE-folie voldoet aan de nationale normen voor voedselhygiëne en is geschikt voor diverse voedselverpakkingen.

2. Glanzend en transparant: de transparantie en glans van de frishoudende PE-folie zijn goed en de productwaarde is verbeterd.

3. Anti-mist eigenschap: Wanneer het voedsel dat vocht bevat in gewone film is verpakt, en het oppervlak gemakkelijk waterdruppeltjes kan condenseren, is het mistig, wat resulteert in slechte transparantie en bederfelijk voedsel. Het anti-condenserende effect van verse PE-film is goed en de waterdruppels kunnen automatisch worden verspreid. Houd het pakket met goede transparantie en zorg voor de versheid van het eten.

4. Koude weerstand: Fresh-keeping PE-folie heeft een uitstekende koudebestendigheid en kan een goede zachtheid behouden, zelfs wanneer deze op lage temperatuur is gekoeld.

5. Geschiktheid van de verpakking: aangezien de frishoudende PE-folie een goede zachtheid en goede hechting heeft, kan deze na gebruik volledig aan de verpakking worden bevestigd.


Productgebruik

1. Huishoudelijke verse PE-folie: voornamelijk voor huishoudelijk voedsel, zoals koelen, invriezen en andere verpakkingen.

2. Conserverende film voor voedselverpakking PE: voornamelijk voor de verpakking van groenten, fruit, vlees, zeevruchten en ander voedsel.

Een paar:Hoge kwaliteit Cling Wrap leverancier Volgende:No

Onderzoek