Opschonen van de Wrap zelfklevende Wrap distributeur

Opschonen van de Wrap zelfklevende Wrap distributeur

Shenzhen Chengxing verpakking & materiaal Co., Ltd is een van de beste pvc Zelfklevende film fabrikanten, Welkom bij goedkope pvc Zelfklevende film importeren vanuit onze fabriek. Snelle Details materiaal: LLDPE Type: rekken Film gebruik: verpakking Film functie: vocht bewijs hardheid: zacht verwerking Type: gieten...

Productdetails

Te gedenken gebeurtenis:

Kan worden gebruikt in magnetrons en koelkasten: zelfklevende wrap niet smelten of scheuren bij extreme temperaturen. Bevroren voedsel verpakt in PE kan onmiddellijk worden ontdooid of opgewarmd in een magnetron.

Makkelijk te gebruiken: PE zelfklevende wrap greep verzegelt elk oppervlak, met inbegrip van platen, glas of keramische consumptieaardappelen. Als gevolg van de massale elasticiteit van de film is het gemakkelijk om te rekken en te verzegelen op elk soort recipiënt van voedsel.

Verse producten gehydrateerd te houden: PE zelfklevende wrap heeft de juiste gas en waterdamp transmissiesnelheid te vertragen de ademhaling van groenten en fruit om uitdroging te voorkomen.

Onderhouden van versheid en houden de smaak van vers voedsel: PE VASTKLAMPEN WRAP is als een tweede laag van de huid barrière die de houdbaarheid van vers voedsel verlengt. Het houdt vocht in het voedsel met behoud van een frisse smaak en kleur.

Verbeterde weergave: PE zelfklevende wrap vertoont een hoge transparantie en glanzende verschijning in haar films. Dit helpt bij het verbeteren van de visuele presentatie van het eten. M verpakking maakt het eten er frisser uitzien en zorgt voor de best uitziende producten.

Hygiëne: Vormt een steriele en hygiënische barrière om te voorkomen dat voedsel geuren en bacteriën. Zorg ervoor dat de magnetron of koelkast niet morsen en beschermen van levensmiddelen tegen schoonmaken.

Een paar:Pe Stretch Film Food Wrap Volgende:Hoge kwaliteit Cling Wrap leverancier

Onderzoek