Zelfklevende dubbelzijdige tape

Zelfklevende dubbelzijdige tape

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co., Ltd is een van de fabrikanten van dubbelzijdige plakband met acryldruk, welkom om goedkope dubbelzijdige tape uit onze fabriek te importeren.

Productdetails

Zelfklevende dubbelzijdige tape
Druk plakband dubbelzijdige tapeZelfklevende dubbelzijdige tape


Waarom wij

  1. 1. We hebben 15 jaar ervaring

  2. 2. We hebben BV- en ISO9001: 2008-certificeringen

  3. 3. wij zijn de leverancier van Walmart, Amway en Office Depot, etc.

  4. 4. we kunnen beloven u een korte doorlooptijd

  5. 5.We hebben fabriek en kunnen u directe prijs aanbieden

  6. 6. We hebben een verscheidenheid aan producten over acryl druk plakkerige dubbelzijdige tape

  7. 7. Wij zijn een bedrijf dat fabriek en verkoop combineert. We hebben een groot aantal producten, die u kunt zien in de voorbeeldfoto.

  8. 8.We bieden ook diensten op maat. Als u producten hebt die niet op de markt beschikbaar zijn of producten die niet beschikbaar zijn op onze website, kunt u ons de kenmerken, gebruiken, stijlen, stijlen en ontwerpconcepten van acryl druk plakband dubbelzijdige tape die u nodig hebt, vervaardigd door ons bedrijf , om ervoor te zorgen dat u uw intellectuele eigendom niet lekt.

  9. 9. We zijn een leverancier van Wal-Mart, Coca-Cola, Lenovo Group, etc.

  10. Wij zijn een buitenlands handelsbedrijf met 15 jaar ervaring in handelssamenwerking.

Met een groeiend aantal bestellingen per jaar breidt ons bedrijf snel uit naar wereldwijde markten. Deze jaren hebben we internationale reputatie gewonnen en met succes goede relaties opgebouwd met Amway Walmart, Office Depot, Pepsi Cola, Great Wall, Lenovo etc. Continue oprechtheid, redelijke prijzen, producten van hoge kwaliteit en attente service zijn ons eeuwige streven.


We houden rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen en proberen ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van de aarde. En we zullen onszelf voortdurend verbeteren, blijven innoveren en updaten om u betere producten en service te bieden. Laten we onze handen ineen slaan om een briljante toekomst te creëren


Een paar:No Volgende:Hotmelt Gebaseerde Dubbelzijdige Tissue Tape

Onderzoek