Informatie

Shenzhen Chengxing verpakking & materiaal Co., Ltd. Opgericht in 2004, die is gelegen in LongGang, Shenzhen, Guangdong, China. Wij zijn een professionele fabrikant van verschillende soorten materialen zoals LLDPE Stretch Film, BOPP verpakking Tape, papier hoek, verpakking riem enz., die allemaal eco-vriendelijke zijn verpakking.

Met een toenemend aantal bestellingen per jaar groeit ons bedrijf snel tot de wereldmarkten. Deze jaren hebben wij gewonnen internationale reputatie en gebracht goede betrekkingen met Amway, Wal-mart, Office Depot, Pepsi Cola, grote muur, Lenovo, enz. Continu oprechtheid, redelijke prijs, hoge kwaliteitsproducten en attent service zijn onze eeuwige Pursuit.

Wij dragen corperate sociale verantwoordelijkheid in het achterhoofd, proberen ons best te doen ons deel in het maken van de aarde een betere plek om te wonen. En we zullen onszelf voortdurend te verbeteren, houden innoveren en bijwerken om te bieden betere producten en service voor u. Laten we onze handen om een briljante toekomst ineen!